Ervaringen

"De opstelling die wij bij Marija hebben gedaan was erg geslaagd. Ze weet een aangename sfeer te creëren waar we ons veilig voelden. Door de juiste vragen te stellen wist ze ons goed te begeleiden in ons proces. Ze maakt de ander in staat om bewust te worden van het onbewuste. Weet tot de kern te komen en geeft bruikbaar advies bij de afronding. Wij raden Marija zeker aan als je een opstelling wil doen!"
Larisa en Max, relatie-opstelling.

"Ik heb een individuele opstelling gehad bij Marija. Deze heb ik als zeer waardevol en respectvol ervaren. Ze neemt je rustig mee in deze ervaring en stelt de juiste vragen om tot de kern te komen. Ik vond het bijzonder en raad het iedereen aan. Ze is een goede coach en geeft waardevol advies waar je mee verder kan. Heel erg bedankt!!!!"
Esther, individuele opstelling.

"De familieopstelling die ik laatst bij Marija heb gedaan vond ik uitstekend. Ik voelde me gelijk bij haar op me gemak. De sfeer was heerlijk ontspannen, ondanks het intensieve "werk" wat we hebben verricht. Door haar respectvolle aanwezigheid was het makkelijk om steeds eerlijk en open te blijven, wat de ervaring diepgang heeft gegeven. Marija nam de tijd om de vraag voor de opstelling helder te krijgen en tijdens de opstelling stelde ze goede vragen aan de representanten en aan mij. Ik heb daardoor uitstekende en behulpzame ervaringen opgedaan. Door de opstelling werd me bijvoorbeeld duidelijk (als ervaring) dat ik nog meer in mijn kracht kan gaan staan. Regelmatig roep ik dit gevoel weer op en ik merk dat ik hierdoor steviger in mijn schoenen sta, steviger en ontspannender. Ik kan het iedereen aanraden."
Marijke, workshop (familie)opstellingen.

"Marija is een innemende persoonlijkheid, (HR-) vakprofessional met oog en oor voor wat mensen binnen organisaties beweegt. Haar brede interesse, culturele achtergrond en ervaring komt specifiek tot uiting bij coachingstrajecten zowel op het individu gericht als bij groepen. Op speciale wijze (het geheim van Maria!) zorgt zij er voor dat mensen blijvend vanuit hun kracht kunnen werken. Vertrouwen en rust zijn hierbij belangrijke peilers. "
Hans Hekkers, HR manager, via LinkedIn.

"Ik heb Marija leren kennen als een uiterst senior HR professional die kijkt naar de belangen en behoeften van de organisatie en tevens oog heeft voor individuele prestaties van talenten binnen de organisatie. Ze kan pijnpunten snel identificeren en tot een plan komen, ik heb haar leren kennen als uiterst resultaatgericht. Ze is daarbij een effectieve coach. Er zijn altijd een aantal mensen gedurende je carrière die je nooit zal vergeten en je wijze lessen meegeven, en voor mij is Marija is daar 1 van. Ik wens haar veel succes en zou haar zeker aanbevelen. "
Miranda Stenekes, HR Director at Total Specific Solutions, via LinkedIn.

"Ik heb met Marija samengewerkt in haar rol als senior P&O consulent. Ik heb Marija leren kennen als een heel kundige adviseur. Ze heeft verstand van zaken en een scherpe blik. Ze is een prettige sparring partner. Daarnaast is ze een prettig persoon: ze is betrokken en heeft humor."
Rianne Tromp, waarnemend directeur Cordaan, via LinkedIn.

"Ik heb Marija leren kennen als een zeer kundige, respectvolle en doortastende professional. Een echte P&O-zwaargewicht met een hele prettige mix van persoonlijke en betrokken zakelijkheid. Helder en concreet met oog voor de menselijke maat."
Myrtle Vos, HR & Change communicatie-/opleidingsadviseur, trainer/coach, via LinkedIn.